QUATRE VENTS 1 – VILARTAGUES 1

El passat dissabte el Vilartagues C.F. es va desplaçar fins a Blanes per enfrontar-se amb el 4 Vents, un dels favorits, en una tarda solejada i de forta calor.
El partit va començar amb domini local i amb alguna que altra ocasió clara de gol però sense materialitzar-la. L’equip blanenc portava la iniciativa però els ganxons es defensaven molt bé i sortien a la contra creant molt de perill. Amb el resultat de 0-0 es va arribar al descans en una mitja part molt disputada i amb molta intensitat.
A la segona part, començament igual que la anterior. Al minut 55 els de Sant Feliu es van avançar en el marcador al transformar Guerrero un llançament de penal comès sobre Aguilera. Al minut 65 un jugador va ser expulsat i a partir d’aquí l’equip local es va bolcar en busca de l’empat i el Vilartagues es va aprofitar dels espais i va arribar a tenir fins a 3 ocasions molt clares de marcar que no van saber materialitzar. I a l’últim minut del partit un penal molt discutit, amb dos expulsions visitants, uns d’elles del porter i sense canvis es va posar de porter el jugador Manu. El penalti el van transformar i amb el resultat d’1-1 es va arribar al final del partit.
El proper diumenge dia 25 a les 17:00 hores a la Zona Esportiva de Vilartagues juguem amb el Tossa. Us hi esperem a tots!!!(infoguixols.cat)