Jordi Bigas i Jordi Carramiñana s´emporten l´Obert de Platja d´Aro d’Escacs

Jordi Bigas i Jordi Carramiñana s´emporten l´Obert de Platja d´Aro d’Escacs

Els guixolencs Jordi Bigas -cinquè classificat absolut, millor local i millor de tram d´ELO 1850-2000- i Jordi Carramiñana -sisè absolut i millor veterà – amb cinc punts i mig, han estat els millors classificats ganxons al I Obert de Platja d´Aro d´escacs que es va celebrar durant la setmana passada al Centre l´Avenir Fanalenc.

El campió del torneig va ser Lluís Casanellas, del Santa Eugènia, amb 9 punts, apuntant-se el seu company d´equip Didier Fernández el segon lloc amb 7. El tercer lloc del podi fou per Daniel Subirana del Palafrugell, també amb 7 punts.

Com a premis especials tenim, com ja hem dit,  el de millor local i millor d´ELO 1850 a 2000, pel guixolenc Jordi Bigas i el premi de millor veterà pel també ganxó del Guixolenc Jordi Carramiñana, ambdós amb 5,5 punts. El setè i vuitè llocs foren pels bessons David i Rodrigo Iglesias, exguixolencs amb un futur brillant, ara jugant al Palafrugell, que també feren 5 punts i mig, obtenint els premis de millor sots12 i millor tram d´ELO 1700-1850 respectivament.  El millor sots-16 fou l´alacantí Adrián Jasón Pérez, de l´Elda, amb 5 punts i onzè lloc final. (tribunaganxona.cat)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.