Campionat SYOC 2015 • Del 6 al 10 de maig

Campionat SYOC 2015 • Del 6 al 10 de maig

 

109a7a076e79c89746d7f0e449855d83_L

Open Internacional d’Espanya de Tennis de Taula per a Joves

38è Open Internacional d’Espanya per a Joves de Tennis de Taula – SYOC 2015 (Spanish Youth Open Championships), al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, del 6 al 10 de maig, amb més 200 esportistes de 28 països. La prova es disputa en les categories infantil i juvenil i en les modalitats individual, dobles i per equips, i esdevé un dels campionats més destacades per a joves palistes amb projecció internacional i de futur.

L’Open s’emmarca en l’ITTF World Junior Circuit, i en els darrers anys hi han passat jugadors de molt renom com l’alemany Timó (campió d’Europa i número 1 mundial), el germànic Christian Suss o el japonès Jun Mizutani (amb menys de 18 anys va aconseguir ser un dels millors 25 palistes del món). La Federació Catalana ha seleccionat per a la prova d’enguany a dotze palistes, amb representació dels clubs gironins CTT Vilabrareix, CER L’Escala i CTT Olot.

L’organització de l’Open, per dinovena vegada consecutiva al municipi, és fruit de la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i la Federació Catalana de Tennis de Taula, amb el suport d’altres entitats com la Reial Federació Espanyola de Tennis Taula, el Consell Català de l’Esport i la Diputació de Girona, i diverses empreses privades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.