Joventut–Gran Canaria • Diumenge 28 de setembre

Joventut–Gran Canaria • Diumenge 28 de setembre

 

e13ee4b62d3db96de4569a439ec6257c_L

Partit de pretemporada de la Lliga Endesa de bàsquet a Platja d’Aro

 

Partit de pretemporada de la Lliga Endesa de bàsquet (pdf) FIATC Joventut de Badalona-Herbalife Gran Canaria, diumenge 28 de setembre (12.30 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Entrada gratuïta per als infants fins a 12 anys, i preu únic per a resta d’espectadors (5 euros), i hi ha previstos diversos sorteigs i promocions entre els assistents. Organitza l’àrea d’Esports de l’Ajuntament amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el patrocini dels Magatzems Vall de Platja d’Aro i la cervesera Moritz. 

Tot i que un parell de setmanes més tard, aquest matx és el clàssic Partit de La Diada, que se celebra cada 11 de setembre, però que enguany s’ha endarrerit per la coincidència amb el Mundial de Bàsquet, alterant el calendari de preparació dels equips professionals. Els darrers anys hi ha participat diversos equips masculins d’alt nivell, tant nacionals -Joventut de Badalona, Màlaga, Manresa, F.C Barcelona, Menorca- com europeus -Alba de Berlín, Dynamo de Sant Petesburg, o Kiev o Donetsk- i també de femenins -Uni Girona, Barça CBS o BC Ummc Ekaterinburg-.

La vinculació del municipi amb el bàsquet també s’ha completat els darrers anys amb estades o torneigs de preparació, el darrer el passat mes de juny, amb un quadrangular entre quatre seleccions nacionals Sub 16 –Gran Bretanya, Grècia, Espanya i Bielorússia- previ al campionat d’Europa de la categoria. Justament, en aquest trofeu hi va participar el jove gironí Oriol Paulí, que ara s’ha incorporat, en que és el seu primer contracte professional, amb el Herbalife Gran Canaria.

Alhora, el matx és una de les diverses propostes que hi ha programades al municipi durant el proper cap de setmana són: 27a Festa de la Cervesa de Platja d’Aropdf– (del 26 al 28 de setembre i del 3 al 5 d’octubre); jornada formativa Sóc Teactiu –pdf-, Fira Retro Motor Platja d’Aro (web) i les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya 2014-Visita guiada al Camí de Ronda de S’Agaró (dissabte 27 de setembre); i Fira de Brocanters de Platja d’Aro (diumenge 28 de setembre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.