Campionat de Vòlei Platja • Dissabte 9 d’agost

Campionat de Vòlei Platja • Dissabte 9 d’agost

 

9ad1811f7480309be5244032ffbbef95_L

Lliga amateur de les platges de les comarques de Girona

 

Campionat de vòlei platja, dissabte 9 d’agost (tot el dia) a la zona de Riuet de la Platja Gran de Platja d’Aro, el marc de la lliga amateur de la modalitat a les platges de les comarques de Girona, amb la col·laboració de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. En aquesta cinquena edició hi ha dues categories en la modalitat de 4×4: amateur i avançat. Informació, inscripcions i normes de la competició: Abbavolei (web). 

Les properes activitats estiuenques de caire esportiu al municipi són: 1a Cursa Nocturna de Platja d’Aro (8 d’agost), 8a Caminada nocturna de la Vall d’Aro (9 d’agost), “Encistallem” a Korfbal (15 d’agost); Torneig de petanca, Torneig de bàsquet 3×3, 2a Festa del Fitness i Exhibició de Patinatge (16 d’agost) o partides simultànies d’escacs (17 d’agost).

També hi ha programat el Raid Xtrem Gavarres 2014 des de Castell d’Aro (6 de setembre), Cursa de l’Escurçó de Castell d’Aro (7 de setembre), 17a Travessia Nedant-Club Natació Riembau a S’Agaró (7 de setembre), 6è Aquatló Platja d’Aro (20 de setembre) i Torneig de Bàsquet FIATC Joventut de Badalona-CAI Saragossa (28 de setembre). Simultàniament es continuen fent sessions de dinamització de la Via Brava de Platja d’Aro (calendari), i dels Parcs Urbans de Salut i de la Xarxa d’Itineraris Saludables (calendari).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.