ACTIVITAT DE L’ESCOLETA I ESCOLA DE FUTBOL

ACTIVITAT DE L’ESCOLETA I ESCOLA DE FUTBOL

ACTIVITAT DE L’ESCOLETA
Seons Informa Radio Sant Feliu El passat 6 de desembre al matí al Pavelló Municipal de La Corxera de Sant Feliu, va tenir lloc la tercera edició del Torneig de Nadal de l’Escola de Futbol Sant Feliu en la categoria d’Escoleta. Hi van participar més d’un centenar de petits futbolistes de 4 i 5 anys que van gaudir del futbol, i que també van fer gaudir els familiars i afeccionats que omplien les grades.
Hi van prendre part un total de 10 equips: el FC Vilablareix, la Penya Bons Aires, el CD Blanes, la FE Palamós, la UE Quart, la FE At. Bisbalenc, el CF Peralada, el CE Baix Ter i els dos de l’Escola, que es van dividir en dues lliguetes en la qual cada equip va jugar quatre partits. A títol d’anècdota comentar que el guanyador va ser el Bons Aires que va vèncer a la final al CD Blanes.
Durant l’esdeveniment, l’Escola de Futbol Sant Feliu va sortejar una panera, va repartir guardioles pel recinte i va oferir el servei de bar per recaptar fons a benefici de La Marató de TV3 d’enguany, dedicada a les malalties neurodegeneratives. Durant el desembre i fins a tancar el període de donatius, l’Escola disposarà també de guardioles al camp de Vilartagues, la recaptació de les quals se sumarà a la del torneig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.