PRESENTACIÓ DE L’ESCOLA DE FUTBOL

PRESENTACIÓ DE L’ESCOLA DE FUTBOL

Segons Informa Radio Sant Feliu El dissabte, 12 d’octubre, l’Escola de Futbol Sant Feliu (EFSF) va fer la presentació oficial davant de l’afició i dels pares dels jugadors que conformen els 21 equips, tres més que la temporada passada i més de 100 noves incorporacions que augmenten el col·lectiu a 280 i, com ja varem informar, s’incorpora un equip femení.
També es presentaren els nous coordinadors, Gerard Llandrich i Dani Murcia com a coordinadors de Futbol 11 i Futbol 7, respectivament. Els nous tècnics aplicaran un nou model esportiu en el qual on, apart del nivell futbolístic dels integrants, hi prevaldran tots els valors, l’esforç, el comportament i la formació.
Es va fer l’habitual torn de parlaments a càrrec del president de l’entitat, Jordi Cambronero, del delegat de la FCF a Girona, Jordi Bonet, de la regidora d’esports, Magda Lupiáñez, del regidor Francisco Cárdenas, del coordinador, Gerard Llandrich així com del capità del Juvenil A, José Luís González.
L’Escola engega també una campanya de socis a 20 euros la temporada i els dos primers carnets honorífics es varen lliurar a l’alcalde  i a la regidora d’esports.
L’entitat compta també amb una nova mascota, un mussol dissenyat per José Antúnez, el nom del qual serà escollit pels més petits de l’entitat.
La jornada festiva es va tancar amb un partit del Juvenil A contra el Girona FC de Categoria Preferent que va posar punt i final a aquesta festa del futbol base a Sant Feliu que va comptar amb una destacada presència de pares, mares i familiars dels qui es formaran en els propers anys  en el sí de l’Escola de Futbol Sant Feliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.