Ismael Kiloul, encara no ha decidit sumar-se a la política local

Ismael Kiloul, encara no ha decidit sumar-se a la política local

Durant aquests últims mesos hem pogut veure al jove empresari Ismael Kiloul, a titulars de diaris, televisió, ràdio, entrevistés i esdeveniments, sent una de les figures juvenils més reconegudes de la zona, reconegut per la premsa com l’empresari més jove en l’àmbit internacional.

El jove empresari dirigeix diverses empreses entre les quals destaca és Brava Tour, que és responsable del turisme de més de 30 hotels a Espanya, entre altres activitats com els esdeveniments i el màrqueting. Convertin-se en una referència per a molts joves. Això ha cridat l’atenció dels partits polítics que s’han mostrat interessats en el seu fitxatge per les pròximes eleccions municipals.

El seu compromís social amb els joves, empresaris i les poblacions de la Costa Brava centre és conegut. En diverses de les seves aparicions en els mitjans ha deixat molt clar la importància que té el treball i la constància en els seus projectes, un jove amb esperit de lideratge i que es regeix pels seus principis.

Fins al moment el jove empresari no s’ha posicionat amb cap partit polític ni s’ha pronunciat de forma clara en aquest tema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.