L’empresari Ismael Kilol compra la companyia de màrqueting BT Media

L’empresari Ismael Kilol compra la companyia de màrqueting BT Media

El jove empresari, Ismael Kiloul, conegut per la premsa com l’empresari més jove català, torna a sorprendre’ns, reforçant-se en el sector empresarial fent la compra de l’empresa líder en màrqueting i relacions públiques, convertint-se així en principal i únic inversor i propietari.

“El màrqueting és una de les úniques eines per triomfar, i arribem per fer-ho de la millor manera”, aquestes han sigut les paraules del jove empresari, en la presentació oficial de l’empresa.

El jove empresari dirigeix dues empreses bastant importants en el sector empresarial, sent així dels pocs joves en l’àmbit internacional en arribar en aquests objectius.

Ismael, durant l’any 2022, ha dirigit l’empresa de turisme més rellevant en l’àmbit català i gràcies a la seva gran labor i èxit en la temporada 2021/2022, es va donar a conèixer a escala internacional, cridant així l’atenció de diverses marqueses i premsa, per la seva sorprenent edat, ja que amb tan sols divuit anys ja era director i CEO d’una empresa que gestiona el turisme de més de 35 hotels a Catalunya i a Madrid, ara amb 19 deixa molt clar els seus propòsits tornar a triomfar en l’àmbit empresarial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.