Brava Tour presenta de la nova temporada 2022-2023

Brava Tour presenta de la nova temporada 2022-2023

El passat dilluns 19 de setembre de 2022, a Sant Feliu de Guíxols (Casa Irla) es va celebrar la presentació de la nova temporada de Brava Tour 2022/23, en la qual el director de Brava Tour, Ismael Kiloul va presentar totes les noves novetats.

Brava Tour és una agència d’experiències, esdeveniments i transport de la Costa Brava, la qual gestiona 33 hotels i departaments turístics.

També vam parlar de l’última temporada que van ser responsable que 468 famílies reservin les seves vacances amb nosaltres, fent així prop de 1000 reserves.

De les noves implantacions, és l’ampliació de territori a Begur, Lloret, blanes i altres poblacions, i l’obertura d’una seu a Madrid. També incorporem transport aeri i terrestre tan nacional com internacions, la incorporació de servei de càtering, 13 sales noves pels esdeveniments, i 9 embarcacions noves.

També hem anunciat l’actualització de la nova web amb opció a reserva, pagament i disponibilitat, i una de les novetats més esperades és el sorteig valorat en 5.000 € per l’aniversari Brava Tour.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.