L´Associació Esportiva Matxacuca ja prepara la 2a Marató de Muntanya de l´Ardenya

L´Associació Esportiva Matxacuca ja prepara la 2a Marató de Muntanya de l´Ardenya

Segons Informa Tribuna Ganxona L´Associació Esportiva Matxacuca de Santa Cristina d´Aro, gràcies a la feina i l´esforç de tots els seus col·laboradors, està treballant de valent per fer que la segona Marató de Muntanya l´Ardenya sigui millor que l´anterior edició.La segona edició de la Marató de Muntanya de l´Ardenya comença a escalfar motors i de moment ja té data assignada. Es disputarà el proper dissabte 10 de desembre, amb la intenció de consolidar-se com una prova de referència en el calendari hivernal de curses de muntanya. El motiu pel qual es trasllada la competició al dissabte té a veure amb el dia de descans que els maratonians necessiten després d´un esforç d´aquestes característiques.En relació al recorregut, no s´introdueixen canvis respecte a la passada edició. Així doncs, es mantindran els mateixos tres circuits de l´any passat: la marató de muntanya (42 Km), la mitja marató de muntanya (21 Km) i la cursa popular (10 Km). Tot i això, per aquells que hi participin per primera vegada, s´ha de dir que es tracta d´un recorregut ple d´història, amb racons de singular bellesa i natura al 100%.

Les inscripcions es podran tramitar fins el proper 8 de desembre. Es podran realitzar de forma online o bé de forma presencial a l´oficina de turisme de Santa Cristina d´Aro. Degut a l´èxit de participació de la passada edició, enguany s´amplia fins a 500 el nombre de places disponibles per al conjunt de les tres competicions. L´organització recomana a totes aquelles persones que tinguin una clara intenció de venir, que s´inscriguin el més aviat possible per tal d´evitar quedar-se sense plaça.
Aquest any s´han fet petites modificacions en el recorregut dels 42 quilòmetres, amb el propòsit de  reduir els extensos trams de pista. Així doncs, s´han substituït alguns sectors d´aquest tipus per corriols, molt més divertits i agraïts, que es mantenen paral·lels a l’anterior itinerari. Pel que fa als circuits de 21 i 10 quilòmetres, no s´hi han introduït canvis.Per altra banda, també s´està acabant de tancar el contingut de la bossa d´obsequis que s´entregarà als corredors. Inclourà una samarreta de cotó de màniga llarga i una gorra de running per a tots els participants, uns mitjons Lurbel només pels que corrin els circuits de mitja marató o marató completa i uns mitjons compressius Lurbel només pels participants de 42 quilòmetres. A part de tot això, els corredors també s´hi trobaran altres petits obsequis.
Un cop s´hagi completat el recorregut, es pretén que la recuperació dels corredors, esgotats després d´un enorme esforç físic, sigui el més confortable possible. Per aquest motiu, a la zona d´arribada, a part de l´avituallament final, també s´hi habilitaran dues carpes (una amb massatgistes i l´altra amb podòlegs) on s´atendran els diferents problemes físics que puguin tenir els participants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.