Aquest dissabte “Sueño de Capricornio” a la Casa Irla i “Àcid Úric” a La Goleta

Aquest dissabte “Sueño de Capricornio” a la Casa Irla i “Àcid Úric” a La Goleta

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dissabte dia 4 de febrer a les 22:30 h actua a la Casa Irla el grup de rock Sueño de Capricornio. Tal i com explica el nom de la banda, aquesta és la història de un somni. El somni particular d’un capricorn: Juli Comas (Sant Feliu de Guíxols). Lletres amb música o músiques amb lletres, en qualsevol cas, cançons per a escoltar.

Conformen la banda Angel Hoyos a la guitarra, Joan Gelis al baix i Xavi Rodríguez a la bateria, definint una formació amb un so fresc, sòlid i compromès amb les bones maneres. Actualment estant preparant el que serà el seu proper disc d’estudi, previst
per aquest 2012 i que serà enregistrat i produït als estudis Sueño Music de Sant Feliu
de Guíxols. I que els somnis no dormin mai… Entrada: 6 eurosEl Bar La Goleta de les Galeries del Mar de Sant Feliu, s’ha afegit a l’oferta, que va creixent de locals de la Ciutat amb música en directe i aquest dissabte, 4 de febrer, a les 11 de la nit,  presenta la banda osonenca de rock’n roll, Àcid Úric, que ha editat el seu nou videoclip, dirigit per David Conill, que ens permet fer un tastet de les seves composicions que podeu trobar a l’àlbum ‘Déu sap que ha arribat l’hora’, que es pot aconseguir des de principis de gener a través del mateix web del grup.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.