Pastorets i Teatre Amateur a l’Auditori i La Màscara al CE Montclar de Sant Feliu

Pastorets i Teatre Amateur a l’Auditori i La Màscara al CE Montclar de Sant Feliu

Segons Informa Radio Sant Feliu En el darrer tram d’activitats i representacions d’aquestes festes nadalenques, destaquem tres espectacles:

1 Darrera representació d’Els Pastorets de Sant Feliu de l’Agrupació teatral Benet Escriba al Teatre Auditori Narcís Masferrer, que tenia programades tres representacions, dues de les quals ja s’han celebrat amb l’assistència de 400 persones, i que oferirà la darrera aquest divendres, dia 6 de gener a les 7 de la tarda. L’Alegria de Nadal és una obra de Ricard Pelló d’una hora i mitja de durada i el preu de l’entrada és de 6 euros.

2 Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols organitzat per l’A.T.Benet Escriba i l’Ajuntament de la Ciutat que oferirà, aquest diumenge a les 6 de la tarda, al Teatre Auditori Narcís Masferrer ,una obra molt divertida, malgrat el seu títol, anomenada “El suïcida”, original de Nicola Erdman, dirigida per Quim Balcells i representada per Passarells teatre Estudi de Alforja.

Aquesta obra, és una peça còmica que ens descriu d’una manera afable i propera els temps convulsos que va viure la Unió Soviètica en la seva transició des de l’antic règim dels Tsars a l’època comunista pilotada per Joseph Stalin. Erdman va escriure dues comèdies. La primera el portà a la fama; la segona, “El suïcida”, als camps de Sibèria i la peça no va veure la llum fins als inicis del anys 70 a Paris. Semion Semiònovitx, el nostre heroi, buscarà en el suïcidi una sortida fàcil i honrosa a uns temps que no sap com afrontar. Però aquesta sortida no serà, potser, la més encertada. En Semion ens confessarà “Sí…la idea del suïcidi va fer que la meva vida fos bella. Vull viure…Ni que sigui com un pollastre amb el cap tallat corrent pel corral, però viu. No vull morir, amics…”

3 Espectacle infantil al Centre Escursionista Montclar del carrer Capmany, 100, diumenge 8 de gener 2012, a les 6 de la tarda, la secció d’Espectacles del Centre Excursionista Montclar obre les portes i inicia la temporada d’hivern d’espectacles infantils, quinzenalment, i fins el mes de març, oferiran les millors funcions, divertides i didàctiques, per tal que  la mainada ganxona pugui gaudir d’unes tardes amenes.

Comença la temporada la Companyia La Màscara, amb la representació de “Jordi Carlitos II”, un espectacle teatral de mim –clown que es desenvolupa a partir d’una sèrie de gags “divertits, populars i lúdics”, plens de moments màgics i espectaculars expressats amb el llenguatge internacional dels gestos, la música i altres sorpreses sonores.

L’espectacle començarà a les 18h i serà d’una hora aproximadament. L’organització convida a petits i grans a passar a berenar a “La Kafeta”, amb preus molt assequibles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.