Otel•lo, de William Skakespeare, aquest diumenge al Teatre amb el Grup Kómix

Otel•lo, de William Skakespeare, aquest diumenge al Teatre amb el Grup Kómix

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest diumenge, a les 6 de la tarda, al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Gíxols, es representa l’obra Otel.lo de William Skakespeare, traduïda per  Miquel Desclot, dirigida per Joan M. Morillo i interpretada pel Grup Kómix de La Garriga.

Qui no ha sentit mai la mossegada d’aquest monstre que és la gelosia?
Qui no ha dubtat mai dels pensaments més íntims de la seva parella?
Qui no ha volgut mai posseir-la completament?
Qui no ha dubtat mai?
Qui no ha estimat.

Otel•lo és la tragèdia del cor d’un home que tot ho fa amb passió, viu amb passió, mata amb passió, estima amb passió, i també mor amb passió.
Otel•lo és la tragèdia del cor d’un home que és estimat, que és manipulat, que és respectat, que és enganyat, que és temut, que és traït.
Otel•lo és la tragèdia del cor d’un home que estima i alhora odia, que confia i alhora malpensa, que desitja i alhora rebutja.
I és una tragèdia perquè algú en treu profit de tot això

El grup de teatre ” Kòmix ” es va formar l’any 1997, és  un grup força novell en el món teatral amateur català. Gràcies a una entitat arrelada a La Garriga, el centre Excursionista Garriguenc (CEG), i amb el recolzament de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de La Garriga es comença a formar un grup de teatre amateur. Aquest grup es converteix més tard en el Quadre Escènic del Centre Excursionista Garriguenc.Després de l’estrena de diverses obres teatrals el Quadre Escènic del CEG, es decideix iniciar una nova etapa, i l’any 1997 entra a formar part de la Federació de Grups Amateurs de Teatre a Catalunya com a Kómix, grup de teatre amateur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.