Continuen les exposicions i les trobades del Club de Lectura d´adults a la Biblioteca

Continuen les exposicions i les trobades del Club de Lectura d´adults a la Biblioteca

Segons Informa Tribuna Gnaxona El proper divendres 18 de novembre, a les 20.30 h, tindrà lloc a la Biblioteca Octavi Viader una nova trobada dels membres del Club per comentar l´obra Arthur i George, de l´escriptor anglès Julian Barnes.Arthur Conan Doyle i George Edalji neixen a mitjan segle XIX a la Gan Bretanya. Els seus mons són distants: Arthur és metge i més tard escriptor de fama mundial gràcies a Sherlock Holmes; George, d´origen indi, fa d´advocat a Birmingham i treballa sense cap notorietat pública. Però a principis del segle XX uns misteriosos esdeveniments faran que els dos personatges coincideixin: es veuran involucrats en una trama policial amb cartes anònimes, atacs nocturns i enigmàtics assassinats que van trasbalsar l´opinió pública britànica.
D´altra banda, a partir del mateix 18 de novembre i fins al 7 de desembre es podrà visitar, al vestíbul de la Biblioteca, l´exposició Fam 0 (Fam zero), organitzada per l´ONG Intervida.
La mostra tracta d´explicar el problema de la fam al món a través de cinc mòduls expositius on es mostren les causes, el marc internacional, els objectius del mil·lenni, les veus dels agricultors i els projectes que funcionen.
Amb una estètica molt colorista i gràfica, se´ns mostren les desigualtats alimentàries, els protagonistes i les pistes per abordar la desnutrició.
L´exposició es podrà visitar gratuïtament en horari d´obertura de la Biblioteca (Matins: de dilluns a dissabte de 10.00 h a 13.30 h. Tardes: de dilluns a divendres de 17.00 h a 21.00 h).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.