Megaevent Catalunya 2014 • 10-12 d’octubre

Megaevent Catalunya 2014 • 10-12 d’octubre

 

2fc863fc8d940a5d8d41465cb8e0596c_L

Trobada de 1.400 practicants de geocaching a Platja d’Aro

 

Gran trobada nacional i internacional de practicants i afeccionats de la georecerca o geocaching Megaevent Catalunya 2014 a Castell-Platja d’Aro, del 10 al 12 d’octubre. S’hi reuneixen uns 1.400 practicants d’aquest joc que es desenvolupa a l’aire lliure, basat en la recerca mitjançant aparells amb GPS de petits objectes amagats a partir de les coordenades publicades al lloc web oficial. Una activitat que barreja entreteniment i senderisme, i que permet descobrir una població i el seus atractius patrimonials, culturals i paisatgístics. 

Un cop localitzat el tresor (objectes introduïts en petits contenidors, carrets de fotografia o fins i tot en pedres falses) es pot bescanviar per un altre d’igual valor o deixar-lo en el mateix lloc on s’ha trobat. Tot seguit, es comparteixen l’experiència arreu del món, mitjançant el portal oficial, amb fotos i comentaris en relació a l’experiència, el lloc, els catxes, la població, etc. Tot i que la seva pràctica es pot fer a nivell individual i per lliure a desenes de païso, també s’organitzen diversos tipus de trobades d’afeccionats amb tot un conjunt d’activitats paral·leles i complementàries.

Les inscripcions per participar-hi encara estan obertes, registre que permet l’accés al conjunt d’activitats programades a l’entorn del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro: exposicions, estands de botigues especialitzades; gimcana infantil i inflables, tallers, xerrades i col·loquis, àpats populars; i la participació en una stop motion i en una gran fotografia de família. També hi ha una sessió de portes obertes, dissabte 11 d’octubre (16-18 h) per donar a conèixer el món de la georecerca a tothom que hi pugui estar interessat.

Una proposta dinàmica per conèixer, viure i explorar una destinació, especialment en família. Justament per això l’activitat està promoguda per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, en el marc de múltiples propostes que està desenvolupant com a nova Destinació de Turisme Familiar (DTF), segell de qualitat que atorga l’Agència Catalana de Turisme i que només tenen 15 poblacions de tot el país.

One Response to "Megaevent Catalunya 2014 • 10-12 d’octubre"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.