Taller pràctic d’autoestima • Octubre 2014

Taller pràctic d’autoestima • Octubre 2014

 

66c7f58622da0e59024b5414de111c30_L

Treball de les habilitats personals a l’hora de cercar feina

Taller pràctic d’autoestima, amb l’objectiu de treballar les habilitats de les persones a l’hora de cercar feina, dimarts 7, 14, 21 i 28 d’octubre (10.15-12.15 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. La participació és gratuïta, però amb inscripció prèvia, fins al 3 d’octubre, al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro. Es tracta d’una proposta per prendre consciència de com la manera de relacionar-se, de comunicar-se i de pensar incideix directament en les possibilitats d’ocupació.

Programat per la regidoria de Benestar Social, el Club de la Feina i el Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà i de l’Institut Català de les Dones, en el taller es treballen estratègies i tècniques que han de permeten a les persones participants conscienciar-se de les seves capacitats i habilitats, i aprendre a ser més creatives i positives en el seu procés de recerca de feina. Sessions a càrrec de Laia Estremeiro, tècnica del Club de la Feina; i de Neus Gómez, psicòloga del SIAD de Castell-Platja d’Aro.

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) de Castell-Platja d’Aro té com a objectiu potenciar la igualtat entre totes les dones i homes del municipi, així com donar atenció, informació i orientació en tots aquells temes d’interès per a les dones i assessorament a les entitats de dones del municipi sobre ajuts, subvencions i recursos. També participa en les celebracions del Dia Internacional de les Dones i del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Aquest conjunt de serveis i activitats s’emmarquen en el projecte de desenvolupament de polítiques actives que porta a terme el municipi per fomentar la igualtat efectiva de drets i oportunitats entre homes i dones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.