2n FestiSurf Costa Brava • Dissabte 20 de setembre

2n FestiSurf Costa Brava • Dissabte 20 de setembre

 

8b91918d57b7a049d46b51998824f371_L

Festival gratuït de música dedicat monogràficament al surf-rock

Segona edició del festival d’estiu FestiSurf Costa Brava, dissabte 20 de setembre (20-02 h) a l’aire lliure, a la zona de Riuet, a l’extrem sud de la Platja Gran de Platja d’Aro amb quatre concerts gratuïts i consecutius de formacions capdavanteres d’àmbit nacional i internacional de l’anomenat surf-rock, un estil musical de caràcter bàsicament instrumental, nascut a Califòrnia a la dècada dels seixanta.

Organitzat per l’Associació Arocinema i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, i hi actuen Redneck Surfers (Salamanca), The Barbwires (Suècia), Mossèn Bramit Morera i Els Morts (Catalunya) i Messer Chups (Rússia). Hi ha servei de bar i entrepans i la participació de les botiga de roba Mavericks de Platja d’Aro.

El primer concert de la vesprada té com a protagonistes Redneck Surfers –que hi presenta el seu segon disc Surfferin’ (2014)-, una banda que fusiona l’estil surf amb la música de les pel·lícules western. Pren el relleu a l’escenari The Barbwires, una de les bandes instrumentals escandinaves més emblemàtiques, potents i particulars de l’última dècada amb una gran tècnica, composició i producció.

El tercer grup de la nit són els barcelonins Mossèn Bramit Morera i Els Morts, que combinen càntics jubilars, rock’n’roll i romanços a l’entorn d’històries de por i llegendes sota la inspiració d’Edgar Allan Poe. Tanca el festival Messer Chups, amb un còctel de surf, ritmes, mostres de de cinema, gravacions històriques ratllades i sons de dibuixos animats antics… rock instrumental difícil de classificar, però que fa les delícies dels fans del rockabilly, l’horror punk, o del surf aspre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.