Festa Major de Castell d’Aro • 5-11 de setembre

Festa Major de Castell d’Aro • 5-11 de setembre

 

dee142320ef3bd972685f97312e47fa8_L

Una vintena d’actes musicals, infantils, esportius i populars

Festa Major a Castell d’Aro del 5 a l’11 de setembre (pdf) de la mà de l’entitat local Casino Castellarenc (web), amb el patrocini de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, i la col·laboració de diverses entitats. La celebració proposa un programa amb més d’una vintena d’actes, de caràcter popular, per a totes els gustos i edats, i majoritàriament gratuïts. La música és una de les grans protagonista amb els concerts gratuïts a la Sala Polivalent: Oques Grasses i La Loca Histeria (divendres 5), Speedy Ratones i Smoking Stones (dissabte 6), concert i ball amb l’Orquestra Selvatana (dilluns 8), i Orquestra Di-Versiones (dimecres 10 · 23.30 h).  

Vilatans i visitants però també podran gaudir de moltes altres propostes: activitats esportives, animació i atraccions infantils, correfoc, batucada i sardanes, entre d’altres. La Plaça Poeta Sitjar és l’escenari del pregó a càrrec de l’infermera Montse Félez Garriga. Els més petits podran gaudir de l’hora del conte (divendres 5), cursa de BTT (dissabte 6), espectacle de màgia i taller de maquillatge i de natura (diumenge 7). En l’àmbit més popular i tradicional dilluns 8 de setembre, jornada de festiva local, hi ha programada missa solemne (12 h) i sardanes (18 h). Altres activitats són l’actuació musical de Pau Llensa Bartomeu (divendres 5), Torneig de futbol fang (dissabte 6), Campionat de petanca (diumenge 7), i batucada (dimecres 10).

El programa també inclou la 4a Marxa de l’Escurçó (diumenge 7 · 9 h), la passejada en bicicleta fins a la Font Picant (dijous 11 · 10 h), i l’ofrena floral, parlaments institucionals i actuació de la Coral de la Vall d’Aro en motiu Diada Nacional de Catalunya, (dijous 11 · 11 h). També hi ha circulació de mini trens (dilluns 8 i dijous 11 · 11-13 h), i com a epíleg, la ruta a la Font del Ferro el (diumenge 14 · 9.30 h). Sense oblidar les exposicions Art Cinètic i Constructivista al Castell de Benedormiens, i el fons del Museu de la Nina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.