Cinema a la fresca • Diumenges 3 i 10 d’agost

Cinema a la fresca • Diumenges 3 i 10 d’agost

 

5360bd81e3f4504b4d564c120ab89c20_L

Projecció dels films El Gran Lebowski i Pulp Fiction en VOS

 

Nova edició del cicle d’estiu de cinema a la fresca en versió original subtitulada, de la mà de l’Associació Arocinema (web) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb la projecció gratuïta dels films de El Gran Lebowski (diumenge 3 d’agost · 22 h) i Pulp Fiction (diumenge 10 d’agost · 22 h); a la Platja Gran (Cavall Bernat) de Platja d’Aro. 

L’Associació Arocinema amb la col·laboració de l’ajuntament també promou, aquest estiu, la segona edició de la fira Firafan i dos festivals de música gratuïts. La fira és diumenge 10 d’agost (11-21 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, on s’hi pot comprar, vendre i intercanviar col·leccionisme de productes relacionats amb el cinema i sèries de televisió, el còmic i la literatura fantàstica i de ciència ficció, la música, els videojocs i tot el marxandatge relacionat –joguines, figures, peces de roba, pòsters, il·lustracions, objectes de disseny-.

En relació als festivals de música, el primer és Desemboca -rock’n’roll, garatge, rhythm’n’blues, soul i blues- a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro (23 h) amb The Limboos i Flamingo Tours (dijous 21 d’agost); The Educators, Go!Zilla i Novedades Carminha (divendres 22 d’agost); i Dirty Rockets, Shake! i The Excitements (dissabte 23 d’agost). El segon, FestiSurf Costa Brava -dedicat monogràficament al surf-rock- dissabte 20 de setembre (20 h), amb la participació de quatre bandes: Redneck Surfers, The Barbwires, Mossèn Bramit Morera i Els Morts, i Messer Chups.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.