País de Xauxa · Dissabte 26 de juliol

País de Xauxa · Dissabte 26 de juliol

 

6eb58bcecce4b0c54d5e41d131e3dc02_L

Espectacle d’animació infantil a la Plaça Sant Pol de S’Agaró

 

Espectacle d’animació infantil, dissabte 26 de juliol (19 h) a la Plaça Sant Pol de S’Agaró amb País de Xauxa. La proposta s’emmarca en el programa d’activitats d’estiu (pdf) per a tots els públics que ofereix la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, en el marc de les accions pròpies d’una Destinació de Turisme Familiar (DTF), guardó de qualitat concedit al municipi aquest any 2014 per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat. 

Els propers espectacles són: Cia. Pepsicolen & Pep Callau (9 agost), i Jumicar (23 agost). I en el marc de la Festa Major de Platja d’Aro 2014 també s’ha previst el concert Regaee per a xics amb The Penguins (15 agost), passejada en poni i taller de natura (16 agost) i festival amb inflables i festa de l’escuma (17 d’agost).

Després de la primera edició de XALARO · Mostra d’espectacles i turisme familiar (21 i 22 de juny), durant tot l’estiu està en servei el Mini Club Infantil a la Platja Gran (21 juny-31 agost). Cada dilluns hi ha sessions d’animació infantil al Passeig Marítim -tallers, discomòbil, maquillatge, jocs gegants i tradicionals, festa de l’escuma, etc.- (23 juny-25 agost), i algunes de les accions de dinamització que s’hi fan cada dijous, també són per a tots el públics (3 juliol-28 agost).

També a la Biblioteca M. Rodoreda hi ha sessions de contes, tallers familiars interactius i la campanya de promoció de la lectura Llegir té premi! Altres activitats al llarg de l’estiu són la circulació de mini trens al Parc de l’Estació, el mercat d’artesania al Passeig Marítim, o la possibilitat de visitar el Museu de la Nina i el Parc dels Estanys, o la participació a les visites guiades familiars, teatralitzades, nocturnes o naturalistes (pdf). També es pot gaudir de les activitats de les festes majors de Platja d’Aro (14-17 agost) i Castell d’Aro (5-8 setembre) o del Mercat Medieval de Castell d’Aro (23 i 24 agost).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.