Recital de tango • Dissabte 26 de juliol

Recital de tango • Dissabte 26 de juliol

 

fbe0cb468ebf47784fd8b26af4021e7e_L

Tercer concert del Festival Internacional de Música de S’Agaró

Tercer concert del 17è Festival Internacional de Música de S’Agaró (web), dissabte 26 de juliol (20 h) a l’Església de Nostra Senyora de l’Esperança. Hi actuen Orlando di Bello –bandoneó- i Carles Pons –guitarra-, oferint un concert de tango amb obres de Piazzolla, Gardel, Stamponi i Pignoni, entre d’altres (18 euros anticipada – 21 euros taquilla). Gràcies a la qualitat dels seus intèrprets i a la seva programació, el festival s’ha consolidat com una de les principals propostes d’estiu en música de cambra de les comarques de Girona i d’arreu del país, donant continuïtat a l’històric i més antic festival de la Costa Brava, el de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Montsalvatge.

El festival és una iniciativa de l’Associació Cultural Pau Casal amb el patrocini de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona, i de diversos mitjans de comunicació i empreses privades. Enguany presenta un calendari d’actuacions que s’esténf fins a la tardor amb la voluntat d’oferir programació artística en un època en que la majoria de festivals ja han finalitzat. Les actuacions són sempre dissabte o diumenge a les 20 h (excepte el concerts d’octubre, 19 h).

La venda anticipada de localitats a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro (de dilluns a divendres 9-14 h), i a taquilla una hora abans del concert. Es poden adquirir abonaments per a quatre concerts a escollir. També hi ha ofertes 2×1 amb el Club del Subscriptor de El Punt/Avui, i els socis del Club TR3SC i del Setmanari Empordà poden gaudir de de descomptes. Després de cada concert, s’ofereix un bufet a l’Hotel S’Agaró (18 euros, tiquets a taquilla).

Propers concerts: diumenge 3 d’agost: El piano romàntic, dissabte 9 d’agost: Els més cèlebres valsos i danses de Viena, diumenge 17 d’agost: De Mozart a Gershwin, dissabte 13 de setembre: Quintets amb piano de Mozart i Beethoven, i dissabte 4 d’octubre: Veus apassionades, àries i duos d’òpera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.