Caminada Nocturna de S’Agaró Vell • 12 de juliol

Caminada Nocturna de S’Agaró Vell • 12 de juliol

 

ac3c82d798b804f58491d821c475780a_L

Inclou refrigeri, espectacle musical, xerrada esportiva i sorteigs

6a Caminada Nocturna de S’Agaró Vell, dissabte 12 de juliol (22.30 h). Un cop acaba el recorregut, els participants poden banyar-se i gaudir de diverses activitats complementàries. Les inscripcions són el mateix dia (22 h), al punt de sortida –es recomana portar una llanterna per persona- (2 euros). Els beneficis es destinen a causes socials, i l’edició d’enguany està dedicada al record d’Enric Gamito. Organitza el Grup d’Amics de la Vall d’Aro amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

S’inicia davant el S’Agaró Hotel (22.30 h), i durant el recorregut es pot descobrir l’Església de Nostra Senyora de l’Esperança, la platja de Sa Conca, el mirador de Puig Pinell, el Camí de Ronda Josep Ensesa i Gubert, i la badia de Sant Pol. Un cop finalitza l’itinerari l’activitat continua amb un refrigeri, un espectacle musical amb d’Stephan G. Morosan –amb servei gratuït de 200 cadires-, una xerrada sobre els esports d’alta muntanya a càrrec de l’esportista internacional Jordi Gamito, i del sorteig d’una litografia del l’artista Jordi Rollán i d’altres obsequis dels patrocinadors de l’esdeveniment.

Entre el 2 de juliol i el 31 d’agost, la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro ha programat 41 propostes per descobrir l’entorn natural, històric i patrimonial de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró (pdf). L’oferta combina diferents models d’activitat: visita teatralitzada, ruta en bicicleta, visita familiar teatralitzada, caminada nocturna, visita amb guia local, i visita naturalista. Excepte les dues caminades nocturnes, totes les activitats són gratuïtes i no requereixen inscripció prèvia.

Altres activitats de caire esportiu previstes per l’estiu són: 3r Torneig de Korfbal Platja (12 juliol), Torneig Vòlei Platja Costa Brava (9 agost), 8a Caminada Nocturna de la Vall d’Aro (10 agost), Raid Xtrem Gavarres (6 setembre), Cursa de l’Escurçó (7 setembre), 17a Travessia Nedant (7 setembre), Partit de la Diada -matx de bàsquet amb equips de la Lliga ACB- (11 setembre), i 6è Aquatló Platja d’Aro (20 setembre). Durant tot l’estiu també hi ha sessions de dinamització, tant dels tres Parcs Urbans de Salut com de la Xarxa d’Itineraris Saludables.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.