5a Fira d’Entitats Locals • Diumenge 1 de juny

5a Fira d’Entitats Locals • Diumenge 1 de juny

 

035df88438735a528a15a55c18456a4a_L

Sota el lema “Poso el rumb, sóc d’una associació, i tu?”

 

Cinquena Fira d’Entitats de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, diumenge 1 de juny a la Pineda del Gironès, al c/Girona de S’Agaró (10-14 h). Hi participen una trentena d’associacions amb un ampli ventall d’activitats, tallers i exhibicions. Aquesta mostra vol fer visible a tota la ciutadania, amb un conjunt de propostes lúdiques i festives, la riquesa i diversitat del teixit associatiu del municipi, amb la presència d’una gran part de les entitats que hi ha d’àmbits diversos: educatiu, cultural, esportiu, gent gran, dones, naturalistes, interculturals, solidaritat o d’ajuda mútua. 

Enguany la fira s’obre amb un esmorzar i animació (10 h), i la presentació de les noves associacions creades el darrer any: Associació Jordi Comas, La Xerigola, delegació de l’Assemblea Nacional Catalana, Associació d’Hortolans i Club de Boxa (10.45). Tot seguit, una hora d’espai d’intercanvi a partir de les experiències de les mateixes entitats –creació de serveis especialitzats, finançaments alternatius o difusió d’activitats- (10.45-11.45 h). Darrerament, dos blocs de 45 minuts d’activitats: tallers de riureteràpia, arteràpia, tai-xi, mandales, balls llatins, partides simultànies d’escacs i presentació del Banc del Temps. La jornada es clou amb un dinar de germanor (14 h).

La fira també esdevé la visualització de l’aposta municipal per l’associacionisme, i del treball del servei de suport a les entitats que es desenvolupen des d’una regidora específica i des dels centres cívics municipals. Justament, enguany, s’aprofita la seva àmplia convocatòria per presentar els resultats del doble procés participatiu desenvolupat durant aquesta primavera amb reunions, enquestes i jornades de treball amb entitats i amb la ciutadania en general, sobre el usos del nou centre cívic de Castell d’Aro –en una part de l’actual escola Vall d’Aro-, i l’equipament destinat a les entitats a Platja d’Aro –a l’espai on avui hi ha els serveis municipals de l’àrea d’Urbanisme-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.