Constel•lacions familiars a la Biblioteca

Constel•lacions familiars a la Biblioteca

Segons Informa Radio Sant Feliu A partir de la seva formació i experiència com a facilitadora de constel·lacions familiars i solucions sistèmiques, la Neus Pont parlarà, aquest dijous, a les 18:30 h., a la Biblioteca de Sant Feliu sobre com els integrants d’una mateixa família estan vinculats per llaços invisibles d’amor cec i lleialtat, inconscients i poderosos, que es poden remuntar a diverses generacions anteriors i que poden condicionar ja des de la infantesa. Quan els qui ens varen precedir deixen situacions sense resoldre en el seu cor, fruit d’experiències traumàtiques o difícils, els descendents les viuen com a pròpies, en forma de problemes de relació, infelicitat, addiccions, fracàs o malalties.
Una vegada vista la implicació, el patró o la creença limitadores, la pròpia constel·lació permet fer el moviment necessari per a la sanació o per a la resolució dels conflictes.
Aquesta tècnica, cada cop més estesa sobre tot en els àmbits pedagògic i terapèutic, fou creada i desenvolupada pel psicoterapeuta i autor alemany Bert Hellinger.
Neus Pont i Quirós és Experta en Constel·lacions Familiars i Solucions Sistèmiques per la RCU, Llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB, CAP per la UdG, Graduada en Arts Aplicades per La Llotja i Directora de Lleure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.