Torna el Guíxols Escena amb el concert acústic de D´Callaos al Teatre Auditori Narcís Masferrer

Torna el Guíxols Escena amb el concert acústic de D´Callaos al Teatre Auditori Narcís Masferrer

Segons Informa Tribuna Ganxona El concert acústic serà el proper dissabte 25 de maig a les 21:00h al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols.

Després del éxit de la seva anterior gira on varen presentar l´espectacle “El cafè de las niñas” per els millors teatres de tota la péninsula ibérica, D´Callaos ens presenta ara el seu nou espectacle acústic.

En aquest espectacle hi participen els músics Carlos Felices al contrabaix, Daniel Felices a les guitarres acústiques i flamenques, Sergio Martín amb el seu set de percussió (cajón, djembe, tinajas, shakers….) i Maribel Martín “La Canija” amb la seva inconfusible veu esquinçada.

En el repertori d´aquest espectacle, D´Callaos ens ofereix un repàs als seus tres anteriors discs d´estudi, fent més èmfasi en l´últim treball “El borde donde termina el mar” i afegint al repertori algunes noves cançons candidates a formar part del nou disc que estan preparant.

A més completen aquest espectacle amb algunes pinzellades de ball flamenc i ens ofereix l´adaptació d´alguns temes clàssics com “Soñar contigo” o “Nostàlgias” amb un aire flamenc i grans dosis de sentiment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.