TZVR encén la Barbacoa a l’Infern

TZVR encén la Barbacoa a l’Infern

Segons Informa Radio Sant Feliu Falten pocs dies per celebrar la 3ª edició de “BBQ From Hell”  (Barbacoa a l’Infern) amb l’afegitó que el diumenge, 31 de març, coincideix amb el primer aniversari de la inauguració de la nova sala TZVR de les naus de l’Escorxador de Sant Feliu de Guíxols. Per tant s’espera una celebració sonada al preu de 1.000 pessetes (si,si. pessetes…).
Segons informen els organitzadors, en la seva promoció: “el cartell d’aquest any comptarà amb el retorn a Sant Feliu d’un dels grups més estimats i enyorats per aquestes contrades, AFRAID TO SPEAK IN PUBLIC, el ritme incansable d’una banda que ha travessat fronteres com són els TOKYO SEX DESTRUCTION presents també en alguns dels saraus més recordats de l’Atzavara (a algú li diuen res les paraules; Cortijo? King Khan?…) , el savoir-faire i l’elegància de les SANTA RITA i la seva personal proposta a mig camí entre l’indie i el grunge i, per acabar de tancar la nit, el secret ‘funk’ més ben guardat de Blackcelona, es diuen CARDOVA i entre els seus membres hi trobem autèntiques llegendes procedents d’algunes de les millors bandes de música ‘negra’ que es fa a casa nostra, no en va, vénen de tocar del Black Music Festival de Barcelona”.
Aquest prolífic col·lectiu, TZVR, que va triomfar fa uns dies amb la primera edició del Rock & Tapes oferint concerts acústics a diversos locals de Sant Feliu, ha promogut en aquest any d’ús de la nova sala de l’antic escorxador, més de 60 concerts on hi ha actuat prop de 150 grups i solistes.

Més concerts:
Divendres 5 d’abril – NORD + ASSOT
Divendres 12 d’abril – WILLIS DRUMMOND
Diumenge 14 d’abril – EL FOLK (NO) MOLA: ASK THE DUST + MICAH BLUE SMALDONE + ASA IRONS
Diumenge 21 d’abril – PAUL FUSTER
Divendres 26 d’abril – FURGUSON + MACROBUKKAKE
Divendres 4 de maig – COALICIÓN KANALLA + ZASPURRILLA
Consulteu l’agenda i novetats a: www.atzavaraclub.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.