PROMOCIONEN L’OBRA LIFE DE GUÍXOLS ESCENA

PROMOCIONEN L’OBRA LIFE DE GUÍXOLS ESCENA

Segons Informa Radio Sant Feliu L’actor Fel Faixedas va ser present a Sant Feliu de Guíxols per promocionar l’obra LIFE, que es representarà el proper dissabte 30 de març (21h) dins la campanya d’espectacles professional Guíxols Escena (Teatre Auditori Narcís Masferrer).
Faixedas, junt amb Carles Xuriguera porten LIFE, en la qual dos còmics en estat pur ens expliquen la seva visió del món a través de música, improvisació, intimitats, diàlegs punyents, poesia, ironia, passades de rosca… Es tracta d’un divertiment en un format àgil i fresc, a la manera de dos pallassos moderns amb ganes de passar-ho bé i compartir bogeria. ÉS, en definitiva, un ‘late show’ teatral per anar a dormir content, que ja toca.
Carles Xuriguera i Fel Faixeda són dos actors que porten 15 anys treballant plegats en teatre, televisió i radio. Ex-membres fundadors de Teatre de Guerrilla, companyia que deixen per formar parella artística en aquesta nova aventura.
Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a l’Oficina de Turisme (972 82 00 51) a un preu de 12 euros. El dia de la representació es poden adquirir a la taquilla una hora abans, a un preu de 14 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.