Una trentena d´infants s´apleguen a la Biblioteca per escoltar contes en anglès

Una trentena d´infants s´apleguen a la Biblioteca per escoltar contes en anglès

Segons Informa Tribuna Ganxona El passat dissabte 16 de febrer, la biblioteca municipal de Sant Feliu de Guíxols va acollir una jornada de conta-contes en anglès a càrrec d´Eva Vila.

Una trentena de nens i nenes d´entre 1 i 10 anys van gaudir de la història “Four friends in a tub”,  basada en una cançó popular anglesa . La canalla va aprendre, en menys de mitja hora, els noms de 8 animals, més d’una vintena de paraules i dues cançons.

Helen Doron English és un grup educatiu amb quasi trenta anys d’experiència ensenyant anglès a nens i nenes a partir dels 3 mesos fins als 18-19 anys.  Present a més de trenta països arreu del món, segueix el sistema d’aprenentatge de la llengua materna: a través del joc, les cançons, les rimes i d’un reforç auditiu i visual de gran qualitat, es cobreixen tant les necessitats d’aprendre idiomes com les necessitats generals de desenvolupament dels nens i nenes.

A les classes es motiva els infants cap a l’exploració, adaptant-se a l’estil d’aprenentatge de cada un: Oral – Quinestèsic – Visual; un treball que abasta diferents tipus d’intel·ligències per donar cabuda a tots els nens. Les classes són molt reduïdes (màxim 8 alumnes), però Helen Doron també ofereix cursos específicament dissenyats per a grups grans (com Didi and Polly) pensats per a llars d’infants, parvularis i per a sessions extraescolars.

Les jornades de conta-contes en anglès amb Helen Doron English es repetiran el primer dissabte de cada mes començant el 6 d’abril a la biblioteca de Sant Feliu (C/ Suris, 28-34) i, a partir del setembre, està previst que el mètode Helen Doron English s´imparteixi també a Sant Feliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.