“Llora Palestina” i contacontes en anglès

“Llora Palestina” i contacontes en anglès

Segons Informa Radio Sant Feli” Palestina arrossega massa anys de patiment”. Són paraules de la pròpia autora en una entrevista a un diari. Carme Lafay, a cavall entre Barcelona i Sant Feliu, ens porta a la nostra ciutat la seva darrera novel·la, “Llora Palestina”, ambientada en el conflicte palestino-israelià, d’extrema actualitat ara i des de fa molts anys.
Aquest divendres, 15 de febrer, a les 18 h., a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, Lafay ens explicarà què l’ha portat a triar aquest entorn per a la novel·la, com ha encarat el procés de documentar-se, de construir el relat.
L’argument gira al voltant de Fernando Amarouch, famós pianista, palestí exiliat, i Eva Sahún, encarregada d’escriure la biografia d’un home del qual es desconeix el seu passat. La seva relació és el motor de la novel·la, que els portarà a prendre camins insospitats. Una aproximació des del món de la ficció per explicar-nos una realitat punyent.
Acompanyant a Lafay, la presentació anirà a càrrec d’una experta en el tema que ha trepitjat la zona durant molt de temps, Eulàlia Ferrer, periodista i corresponsal a Orient Mitjà de Catalunya Ràdio.

Dissabte contacontes en anglès
També a la biblioteca, aquest dissabte, la contacontes Eva Vila, professora de l’escola Helen Doron de Palamós es desplaçarà fins a Sant Feliu per explicar contes i compartir cançons en anglès, una forma diferent d’explicar els contes i cançons tradicionals però en anglès, la qual cosa dóna la possibilitat d’acostar als infants a una llengua imprescindible per aprendre en el futur amb la qual es poden familiaritzar a través d’aquest tipus d’activitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.