La Coral Cypsella i la de l´IES Sant Feliu, tercers al concurs de Nadal de Platja d´Aro

La Coral Cypsella i la de l´IES Sant Feliu, tercers al concurs de Nadal de Platja d´Aro

Segons Informa Tribuna Ganxona El jurat del 2n Concurs Corals i Cançons de Nadal de Platja d’Aro ha fet públic avui el seu veredicte, en el qual la Coral Cypsella ha quedat classificada en tercer lloc, per darrere de les corals Tutti Veus de Cassà de la Selva i Geriona de Girona capital.

Categoria d’adults: Tutti Veus de Cassà de la Selva (1r Premi: diploma i 500 euros), Geriona-Juvenil de Girona (2n Premi: diploma i 300 euros) i Cypsela C.E. Montclar de Sant Feliu de Guíxols (3r Premi: diploma i 200 euros).

Categoria infantil i juvenil: Geriona-Infantil de Girona (1r Premi: diploma i 350 euros), L’Esclop de Cassà de la Selva (2n Premi: diploma i 150 euros), i la Coral de l’Institut de Sant Feliu de Guíxols (3r Premi: diploma i 100 euros).

El lliurament de premis serà el dissabte 15 de desembre a les 18 h a la Plaça Major de Platja d’Aro, amb l´actuació de les dues corals que han obtingut el Primer Premi. El jurat de la convocatòria ha estat format per tres persones designades per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro: un representant del consistori, un representant de l’empresa organitzadora de la Christmas Market–Fira del Regal, i un representant de l’àmbit musical i cultura vinculat al municipi, que han valorat la qualitat general de l’actuació, les habilitats artístiques, la originalitat i la creativitat.

En el concurs, cada coral tenia 20 minuts per interpretar les peces musicals, de les quals, com a mínim, tres havien de ser de Nadal i, de tot el conjunt, com a mínim tres en català. Les actuacions de les corals, obertes al públic, es van desenvolupar entre el 6 i el 9 de desembre a la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro, coincidint amb la 2a Christmas Market–Fira del Regal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.