Exhaurides les entrades per a la 13a Nit d’Il·lusió

Exhaurides les entrades per a la 13a Nit d’Il·lusió

Segons Informa El Punt Avui Ja no queden entrades a la venda per a la 13a edició de la Nit d’Il·lusió de Santa Cristina d’Aro, l’espectacle internacional de màgia dirigit i presentat per l’il·lusionista cristinenc Xevi que ja s’ha convertit en una cita clàssica de l’estiu empordanès. L’espectacle tindrà lloc aquest divendres, a l’Espai Ridaura (22.30 h, 20 euros) i, organitzat per Mans Màgiques del Món, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Cristina, inclourà sis actuacions de primer nivell que representaran diverses disciplines de la màgia i l’il·lusionisme.

Xevi conduirà la gala màgica amb tota la seva experiència escènica, acumulada durant més de mig segle de professió, milers d’actuacions en directe i més de 400 programes a la televisió.

Alpha és un famós il·lusionista francès que, després d’haver triomfat en el programa Le plus grand cabaret du Monde, presentarà per primera vegada a l’Estat espanyol el seu número de foc. La representació internacional inclourà també Guansen, alumna de la prestigiosa maga xinesa Bin-Lin i premiada en diversos festivals. El cartell es completa amb el veterà Fred Denver i el seu elegant número d’estil clàssic; Juan Mayoral, un dels mags espanyols més premiats, i Edgard, que barreja jocs de saló amb espectaculars trucs escènics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.