La Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit organitza el concurs fotogràfic “Llegiu l’estiu”

La Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit organitza el concurs fotogràfic “Llegiu l’estiu”

Segons Informa Tribuna Ganxona La iniciativa ha sorgit conjuntament de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit i del Servei de Biblioteques, que han unit esforços per arribar al màxim de públic possible i així formentar l´hàbit lector i l´ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

Tema:
Les fotografies han de mostrar una o més persones en actitud de llegir, ja sigui un llibre, un rètol, un grafit o qualsevol altre tipus de text.

Terminis:
del 2 de juliol al 2 de setembre de 2012

Participants:
Les dues úniques condicions són: ser major de 18 anys i tenir compte personal al portal Flickr. Cada participant hi podrà presentar fins a un màxim de tres fotografies. Qualsevol persona d’arreu pot participar-hi.

Mitjans tècnics: Els concursants hauran d’incorporar les fotografies al grup “Llegiu l’estiu”, creat al Flickr http://www.flickr.com/groups/llegiulestiu/.
Les fotografies presentades poden ser en color o blanc i negre, han de ser en format .jpg i tenir una mida màxima de 3 MB. Han de tenir títol, ser originals i no haver estat mai premiades.

Premis:
El guanyador del 1r Premi rebrà un lector de llibres electrònics, per gentilesa de l’Espai de llibres usats Can Toni de les Eugues i Connexió Papyrus.

El finalista rebrà dues entrades per a l´exposició temporal “Paisatges de llum, paisatges de somni” de l´Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols

Així mateix, hi haurà un premi especial a la millor fotografia feta en una biblioteca pública que també rebrà dues entrades per a l’esmentada exposició.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.