Exitosa inauguració d’Un Thyssen Original a l’Espai-K

Exitosa inauguració d’Un Thyssen Original a l’Espai-K

Segons Informa Radio Sant Feliu Les obres de la col·lecció “Un Thyssen original” ja es poden veure a les parets del Mercat Municipal i a l’Espai K de l’antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols.  La inauguració dissabte passat va ser un èxit de públic ja que hi van confluir  pares i alumnes de tots els centres escolars de la ciutat,  autoritats municipals i visitants guixolencs i forans.

La iniciativa de recrear obres de pintors catalans dels segles XIX i XX per part de la plataforma “Engrescats pel Thyssen”, ha tingut una acollida magnífica en escoles i instituts. El protagonisme dels alumnes en la recreació d’aquestes pintures els dona una frescor, un toc ingenu i una originalitat elogiada pels visitants.

Malgrat la presència de persones relacionades amb el món artístic i de diversos regidors del govern  local, entre ells Pau Casals, responsable de l’Espai K,  en aquest cas la tasca de presentar l’exposició va anar a càrrec de Paula , Mar i Alba Prats, tres alumnes del IES St. Elm i de Laura, la seva professora de plàstica. També va fer el seu debut públic explicant la seva feina per l’exposició, el fill de Carles Piqueras, conegut dibuixant ganxó i de la mestra L.Marín.

“Un Thyssen original” continuarà obert a l’Espai K la tarda dels dies feiners, dissabtes mati i tarda i diumenges matí fins el dia 20 de juny. També es poden veure les obres penjades al Mercat les hores que és obert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.