Inauguració de Un Thyssen original a l´Espai K

Inauguració de Un Thyssen original a l´Espai K

Segons Informa Tribuna Ganxona El passat dissabte dia 26 de maig es va inaugurar a l´Espai K (Antic Hospital) l´exposició  “Un Thyssen original”, que recull el treball d´estudiants i professors de nou escoles de la nostra ciutat, des dels “Patufets” a l´Escola d´Adults, passant pels diversos col.legis i instituts públics i concertats de la ciutat, que també mostren algunes de les seves creacions al Mercat Municipal.

La mostra conté unes 200 obres fetes per més de 300 persones que han recreat els mestres de pintura catalans dels segles XIX i XX, molts dels quals es podran veure aquest estiu en versió original al Museu de la ciutat, la qual cosa, segons els organitzadors de l´exposició, Engrescats pel Thyssen, “serà un veritable avanç del que pot ser la realitat del projecte Thyssen”.
Els resultat de”Un Thyssen original” és notable. Hi ha peces que gairebé competeixen amb les dels mestres i d´altres que enamoren per la seva imaginació i per la seva ingenuïtat. L´exposició durarà fins el 20 de juny, pocs dies abans de la presumible inauguració de la veritable exposició Thyssen al nostre Museu.
“Un Thyssen original” no vol ser altra cosa que “la catifa vermella que ens permeti arribar a la part de la col.lecció Carme Thyssen que veurem aquest estiu, un aperitiu humil ple d´empenta ciutadana i del treball d´estudiants de totes les edats”, diuen els organitzadors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.