La subhasta dels “engrescats” plena a vessar

La subhasta dels “engrescats” plena a vessar

Segons Informa Radio Sant Feliu La sala d’actes de la Casa Irla no va donar l’abast.  El públic que va acudir a la subhasta d’art organitzada per “Engrescats pel Thyssen” va ocupar totes les cadires, va aguantar dreta contra les parets i es va escampar a la sala del costat, més enllà del l’arc que separa les dues estances dels baixos de la Fundació. L’èxit de públic va ser impressionant. La cita s’ho valia i els mitjans de comunicació ho van confirmar amb la seva presència: TV3, TV Costa Brava i l’Agència Catalana de Notícies,que cobreix informació escrita i radiada, van seguir tota la subhasta.

La tarda va començar amb una breu actuació de l’il·lusionista crisitinenc Xevi, que va es va oferir gratuïtament a l’organització, després que un membre de la plataforma ciutadana expliqués que els “Engrescats” pretenen que el projecte de Museu Thyssen a Sant Feliu sigui ben conegut per tothom i tingui el recolzament de tots els ciutadans per tirar endavant.

La marxa de la licitació va estar en mans d’Elisabeth Anglarill, la periodista i presentadora de TVE, que va mostrar molta traça en un paper  en el qual s’estrenava de bell nou i que també va col·laborar desinteressadament.  El número de la sort per començar la subhasta va coincidir amb una fotografia de Quim Bigas, el primer per ordre alfabètic de la llista de 29 artistes que van aportar les seves obres.  La subhasta del  monotip de Manuel Marzo-Mart va  suposar el moment culminant de la tarda amb una licitació que gairebé va doblar el preu de sortida. En total només varem quedar 8 obres sense vendre. Els preus  inicials van ser molt assequibles: de 20 a 50 euros les fotos i 100 euros la resta, olis, dibuixos i dues ceràmiques. L’organització va aconseguir una 1.500 euros que es destinaran a iniciatives de la plataforma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.