Txell Sust i Miscel·lània Cubana, veus femenines pel cap de setmana

Txell Sust i Miscel·lània Cubana, veus femenines pel cap de setmana

Segons Informa Tribuna Ganxona La cantant mataronina Txell Sust actua avui divendres 9 de març (22h.) a la cafeteria L´Hora del Cafè de l´Avinguda Catalunya, i per demà dissabte, a la Casa Irla (22,30) concert de boleros i havaneres amb Miscel·lània Cubana.Txell Sust és una cantant maresmenca que va destacar, sobretot a la dècada dels 90, com a corista en cinc gires d´Alejandro Sanz i també gràcies al seu propi grup de pop-dance Blue4U, que va tenir el “Happy World”, cançó d´una de les campanyes d´Estrella Damm, com a tema estrella.Actualment Txell Sust és considerada una de les millors veus femenines, no només en la música sinó també en el món de la publicitat.  Musicalment, forma part d´un grup de jazz (August Tharrats Trio) i també interpreta cançons en solitari. El seu darrer àlbum s´anomena “Ciudadana universal” i té lletres en català i castellà.El concert que oferirà aquesta nit serà totalment en format acústic, amb els músics Raül del Moral a la guitarra acústica, Juan Rodríguez a la percussió i Adri Gonzalez als teclats.

I per qui amb aquesta super-veu no n´hagi tingut prou, l´endemà a la Casa Irla (22,30h) hi haurà Miscel·lània Cubana. Neus Mar i Jordi Aguilar oferiran un concert de temes cubans amb sensibilitat i bon gust, passant pel bolero i l’havanera, entre d´altres estils.
Un concert intimista i proper, però alhora carregat de sentiment de la mà d’una guitarra fascinant al servei d’una gran veu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.