Festival en benefici dels Malalts d´Alzheimer al Teatre

Festival en benefici dels Malalts d´Alzheimer al Teatre

Segons Informa Tribuna Ganxona El proper dissabte dia 3 de març a les 17,30 hores es presentarà al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols un festival-espectacle la recaptació del qual anirà a favor i benefici de l’Associació de Malalts d’Alzheimer EMAD SANT FELIU.El programa el formaran les actuacions del Grup del Casino Llagosterenc, la Colla d’Havaneres del Casal de Tueda, components del grup Imagina’teatre del CE Montclar, el Grup de Pilar Pueyo i la col•laboració d’Antonio Chamorro i Josep Costa.
Amb el número de l’entrada s’efectuarà un sorteig de dos quadres d’artistes locals del fons d’art de l’Associació EMAD SANT FELIU.
Les localitats anticipades al preu de 5 euros es podran adquirir al Centre Cívic Tueda i una hora abans de l’espectacle a la taquilla del teatre. També hi haurà la possibilitat d’adquirir-ne de la fila 0 com a col•laboració a la vetllada.
Organitzen l’acte el Casal Tueda-APITE i l’Associació EMAD, amb la col•laboració i suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.