Gran èxit al concert Catalunya Coral celebrat a Santa Cristina d’Aro

Gran èxit al concert Catalunya Coral celebrat a Santa Cristina d’Aro
Catalunya Coral a Santa Cristina d’Aro
Catalunya Coral a Santa Cristina d’Aro

Aquest concert posa el punt i final al cicle Catalunya Coral 2011.

Santa Cristina d’Aro va acollir el passat dissabte 3 de desembre el darrer concert del cicle Catalunya Coral 2011.

El concert es va celebrar al nou auditori municipal Espai Ridaura i va comptar amb la participació de la coral Caelum de l’associació de personal de “la Caixa” de Barcelona, dirigida per Òscar Peñarroya i Zaldívar, l’Orfeó Vicentí de Sant Vicenç dels Horts, dirigida per Joan Vinyes i Costa i la coral Santa Cecília de Santa Cristina d’Aro, dirigida per Juan Evangelista Sánchez.

La trobada es va iniciar amb l’actuació de la coral amfitriona, la coral Santa Cecília, que va interpretar els temes Podria anar ballant, La barca, Don Gil de Alcalà, Non ti scordar di me, i Girona m’enamora. Tot seguit va actuar la Coral Caelum que va interpretar Tres suites encadenades de musicals, A Funny thing happened on the Forum, Into the Vols, Sunday in the park with George, Sweeney Todd, Follies, A little night music Company en tercer lloc va actuar l’Orfeó Vicentí que va interpretar Sota de l’om, El testament d’Amèlia, Don Lluís, El violí de Sant Francesc, La reina del placer, La filadora, La gata i el belitre, El campanar de Lleida, Sant Joan.

Com és costum, el recital va concloure amb un cant conjunt per part de les tres corals, que aquest cop va ser El noi de la mare.

L’acte el va presentar la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, Sra. Eva Claret, i va estar presidit per diverses personalitats de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC) com  la presidenta, Sra. Montserrat Cadevall, el Delegat de la província de Girona, Sr. Antoni Amorós i el Delegat del Baix Llobregat, Sr. Jaume Gavaldà .

Aquest ha estat el darrer concert del cicle Catalunya Coral, que aquest any compleix la seva 14ª edició, i que ha constat d’un total de 12 concerts que s’han celebrat en cadascuna de les 11 demarcacions territorials de la Federació Catalana d’Entitats Corals, més un concert on hi han participen les corals que formen part del Departament de Gregorià de la Federació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.