Santa Cristina d’Aro acull el darrer concert del cicle Catalunya Corals 2011

Santa Cristina d’Aro acull el darrer concert del cicle Catalunya Corals 2011
Coral Santa Cecília de Santa Cristina d’Aro
Coral Santa Cecília de Santa Cristina d’Aro

El concert se celebrarà a l’Espai Ridaura el dissabte 3 de desembre i comptarà amb les actuacions de la coral Santa Cecília de Santa Cristina d’Aro, la Coral Caelum de l’Associació de personal de “la Caixa” de Barcelonas i l’Orfeó Vicentí de Sant Vicenç dels Horts

El proper dissabte 3 de desembre de 2011 se celebrarà a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro el concert corresponent a la 14ª edició del cicle Catalunya Coral 2011.

Al concert hi participaran la coral Santa Cecília de Santa Cristina d’Aro, que interpretarà temes del seu repertori com Don Gil de Alcalá o Non ti scordar di me, la coral Caelum de l’Associació de personal de “la Caixa” de Barcelona, que interpretarà tres suites encadenades de musicals amb peces com Sweeney Todd o A little night music Company i l’orfeó Vicentí de Sant Vicenç dels Horts que interpretarà diverses peces de polifonia catalana com la filadora o el campanar de Lleida.

El concert començarà a les 19.00 h amb la interpretació dels temes de la Coral Santa Cecília, seguidament actuaran la coral Caelum i, tot seguit, l’Orfeó Vicentí, per acabar amb un cant comú que interpretaran les tres corals juntes.

El cicle Catalunya coral consta d’un total de 12 concerts que s’han celebrat en cadascuna de les 11 demarcacions territorials de la Federació Catalana d’Entitats Corals, més un concert on hi participen les corals que formen part del Departament de Gregorià de la Federació. Aquest és el darrer concert d’aquest 2011.

El concert del cicle Catalunya Coral és gratuït i està organitzat conjuntament per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, la Coral Santa Cecília i la Federació Catalana d’Entitats Corals i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Unnim.

Àrea de Cultura

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.