La 17a Nit d’Il·lusió tindrà lloc divendres vinent a l’Espai Ridaura

La 17a Nit d’Il·lusió tindrà lloc divendres vinent a l’Espai Ridaura

 

MÀGIA

Xevi convoca els millors mags a Santa Cristina d’Aro

 La 17a Nit d’Il·lusió tindrà lloc divendres vinent a l’Espai Ridaura, amb les entrades exhaurides

 Ha quedat com l’única gran cita màgica de l’estiu

SANTA CRISTINA D’ARO

En un panorama dominat pels festivals musicals dels gèneres més diversos, la Nit d’Il·lusió de Santa Cristina d’Aro ha quedat com l’única gran cita màgica de l’estiu a les comarques gironines, després de la desaparició del Magic Inter Fest de Calonge (2012-2013) i tenint en compte que la Fimag de Torroella té lloc a principis de juny. La Nit d’Il·lusió, organitzada per l’il·lusionista cristinenc i internacional Xevi, arribarà el divendres 12 d’agost a la 17a edició, amb un complet cartell internacional que ja ha exhaurit pràcticament totes les localitats de l’Espai Ridaura (22.30 h).

L’espectacle conduït per Xevi , apte per a tots els públics, inclourà les actuacions d’altres sis il·lusionistes especialistes en diferents disciplines màgiques. El xilè Ezker Emparanza hi portarà el seu número de grans il·lusions. Dedicat professionalment a la màgia des del 2002, Ezker ha portat per escenaris i televisions de tot Amèrica i Europa els seus espectacles, amb una acurada presentació tant visual com musical.

Nascut a Cuba però resident des de fa 25 anys a Colònia, Lecusay Martin ha projectat la seva carrera des d’Alemanya a tot Europa. Especialista en aparicions de bastons i para-sols, Lecusay ha presentat els seus números en els principals festivals i congressos europeus de màgia i en programes televisius com ara Le plus grand cabaret du monde.

La cantant, il·lusionista i transformista francesa Nathalie Romierfarà a Santa Cristina el seu debut a l’Estat espanyol amb el número musical i còmic La poule Misstinguett, un homenatge a la cèlebre vedet francesa Mistinguett, guardonat el 2015 amb el primer premi del campionat de màgia de França.

En la mateixa edició del campionat francès també ser premiat el jove i dinàmic mag valencià G. Alexander, un especialista en manipulació que també ha guanyat el campionat espanyol i ha aparegut al referencial Le plus grand cabaret du monde.

L’alemany Mr. Yurgen portarà a l’Espai Ridaura la seva màgia humorística, premiada també fa uns anys en el Congrés francès de la il·lusió, i completarà el cartell de la nit el barceloní Sandro, que ha recorregut tot el món representant la seva màgia clàssica en vaixells de creuer i sales de festes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.