Nits de Teatre al CAF · Divendres 4 de desembre

Nits de Teatre al CAF · Divendres 4 de desembre

 

22e0f27f718beb2c1f57cf0e3dece31b_L

“Swellen’s Tapper Sex” a càrrec de Clin Clon Clown

Segona edició del Cicle Nits de Teatre al CAF, en el marc de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, un circuit d’espectacles teatrals de diverses tècniques, de petit format, per a públic adult, a càrrec de companyies locals professional. Sota la producció de l’Associació Gironina de Teatre (AGT), proposa un espectacle cada mes, de novembre de 2015 a juny de 2016, que es representen també al Coro de Sarrià de Ter i a la Catequística de Figueres.

La segona sessió del cicle és divendres 4 de desembre (21 h) amb Swellen’s Tapper Sex, a càrrec de Sílvia Cadanet de la companyia Clin Clon Clown, al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro (Av. Cavall Bernat, 47) per parlar sobre el sexe amb delicades, sense complexos i amb moltes dosis d’humor.Entrada gratuïta, amb la possibilitat de gaudir del servei de bar i de tapes d’autor que ofereix la cafeteria +CAF de l’entitat (reserva de taules: T 972 826 382).

La primera sessió d’estrena va ser el passat 20 de novembre amb la comèdia Black and Blue, a càrrec dels pallassos Cristi Garbo i Ricard Cornelius. L’exhibició d’espectacles de la Xarxa compta amb la col·laboració de les regidories de Dinamització Cultural dels tres ajuntaments i la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.