Recital de flauta i arpa · Diumenge 11 d’octubre

Recital de flauta i arpa · Diumenge 11 d’octubre

 

889c4ff35cfe1f2875be51f99e27a090_L

Novè i darrer concert del Festival de Música de S’Agaró

Darrer concert del 18è Festival Internacional de Música de S’Agaró (web), diumenge 11 d’octubre (19 h) a l’Església de Nostra Senyora de l’Esperança amb el recital Clar de lluna, càrrec de Giuseppe Nova -flauta- i Marta Facchera -arpa-, amb un d’obres de Corelli, Bach, Gluck, Clementi, Fauré, Debussy, Ravel o Piazzola. Venda de localitats (18 euros) als portals TicketeaAtrapalo o una hora abans a taquilla (21 euros). Després del concert, s’ofereix, com en cada recital, un bufet a l’Hotel S’Agaró amb la possibilitat de compartir trobada amb els intèrprets (18 euros, tiquets a taquilla).

El festival ha programat nou concerts d’alt nivell, del 18 de juliol a l’11 d’octubre; consolidant-se com una de les principals propostes d’estiu en música de cambra a les comarques de Girona i del país, donant continuïtat a l’històric i més antic festival de la Costa Brava, el de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Montsalvatge. Una iniciativa de l’Associació Cultural Pau Casal amb el patrocini de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona.

El festival està integrat en el nou segell Estereofònics (web), la marca que reuneix totes les activitats musicals que es desenvolupen a l’estiu al municipi (57 concerts en 120 dies). Prèviament hi ha actuat Daniel Blanch & Kalina Macuta; Francisco Cuenca & José Manuel Cuenca; Steffano Maffizoni & Walter Favero; Nicolas Bourdoncle; l’Orquestra de Cambre de París, i Piero Rotolo; i Fedor Belugin & Carl Pontén i Giuiseppe Lo Cicero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.