Eva Fernández & OJO • Divendres 7 d’agost

Eva Fernández & OJO • Divendres 7 d’agost

 

2ce85df04f10d845d088abd07283ce75_L

Cinquè concert del Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro

Cinquè concert de la divuitena edició de les Nits de Jazz a Platja d’Aro (web), divendres 7 d’agost (23 h) a la Platja Gran (Cavall Bernat) amb l’actuació de la nova jove promesa del jazz català Eva Fernández –saxofonista, clarinetista i cantant- acompanyada per l’Original Jazz Orquestra Taller de Músics (web). Dirigits per David Pastor, ofereixen un extens repertori de jazz en un espectacular format de big band.

Tot i la seva joventut, i com a membre de la Sant Andreu Jazz Band, Fernández acumula una llarga experiència en pocs anys i forma part de la nova fornada de destacades veus femenines. Fins ara, ja ha actuat amb grans figures nacional i internacionals del gènere i ha participat als festivals de jazz més destacats. L’OJO ha aconseguit, amb el pas dels anys, un gran nivell de qualitat artística i una forta personalitat pròpia, convertint-se en una de les formacions més sol·licitades per artistes i programadors. També funciona com a eina pedagògica essent una de les bandes formatives del Taller de Músics, destinada a potenciar el planter de joves músics que hi estudien.

Integrat en el nou segell Estereofònics (web), la marca que reuneix tots els festivals musicals que es desenvolupen a l’estiu al municipi (57 concerts en 120 dies), les Nits de Jazz proposen vuit concerts gratuïts –amb servei de seient per a 1.500 espectadors-, cada divendres fins al 28 d’agost. Prèviament ja hi ha actuat Anthus, Saphie Wells & The Swing Cats, Paris-Barcelona Jass Band, i Violetta Curry; i el proper concert és a càrrec de Jesse Davis & Barcelona Jazz Orquestra (14 d’agost).

Organitzat per l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, amb el suport de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya, presenta un programa eclèctic que aposta per les principals formacions del panorama del jazz català, però també a artistes internacionals; i als estils musicals que hi fan frontera i el complementen –gospel, swing, soul, blues, musicals-, consolidant amb el pas dels anys un públic heterogeni, agraït i fidel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.