Anthus • Divendres 10 de juliol

Anthus • Divendres 10 de juliol

 

b61427359683b4e30ca6f8df2dd5e601_L

Primer concert del 18è Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro (web), divendres 10 de juliol (23 h) a la Platja Gran (Cavall Bernat) amb l’actuació d’Anthus, una de les millors veus masculines del jazz mediterrani del moment (web). Aquest cantant, arranjador i compositor s’acompanya en aquesta ocasió de Vicenç Solsona –guitarra-, Santi Galán –piano-, Manel Fortià –contrabaix-, i Ramon Díaz –bateria-.

Nascut a Sicília, Itàlia, va començar estudiant música clàssica i folklòrica; i posteriorment el jazz a Dublín. A Irlanda, volta per tota l’illa presentant el seu primer disc Dreamer. La seva carrera musical continua progressant, i troba un nou trampolí a Catalunya on enregistra el seu segon disc, Radici (Arrels). De llavora ençà es referma com a crooner del jazz mediterrani, actuant als millors festivals del país.

Integrat en el nou segell Estereofònics (web), que sota una sola marca reuneix tots els festivals musicals que es desenvolupen a l’estiu a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró (57 concerts en 120 dies), les Nits de Jazz proposen vuit concerts gratuïts –amb servei de seient per a 1.500 espectadors-, cada divendres del 10 de juliol al 28 d’agost (23 h), a la Platja Gran (Cavall Bernat).

Organitzat per l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, amb el suport de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya, presenta un programa eclèctic que aposta per les principals formacions del panorama del jazz català, però també a artistes internacionals; i als estils musicals que hi fan frontera i el complementen –gospel, swing, soul, blues, musicals-. Proper concert: Saphie Wells & The Swing Cats, un homenatge als grans del jazz a ritme de swing (divendres 17 juliol 3 23 h).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.