Tarda de teatre educatiu • Dimecres 20 de maig

Tarda de teatre educatiu • Dimecres 20 de maig

 

3848704bfdccca7ac705d57409ed29d4_L

“Tu decideixes” a càrrec de la Companyia Zoo(i)lògic

Tarda de teatre educatiu, dimecres 20 de maig (18 h) a l’Espai Jove El Cercle de Platja d’Aro (Palau d’Esports i Congressos), amb l’obra Tu decideixes, a càrrec de la Companyia Zoo(i)lògic. La proposta, programada per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, consta de dues parts: la representació dividida en diferents escenes i un debat posterior relacionat amb les temàtiques tractades en l’obra.

A Tu decideixes, tres personatges –en Jordi, en Javi i la Montse- ens aproparan a tres valors: l’esforç, l’autoestima i el respecte. Valors que moltes vegades es veuen lligats a l’èxit i la felicitat. La definició d’aquests conceptes no és igual per a tothom. Optar per una opció o una altra ens portarà a triar diferents camins. Així, obra té com a objectiu motivar els joves en el seu rendiment escolar i reforçar la seva autonomia a l’hora de prendre decisions en els seu dia a dia.

El teatre social-educatiu proposa diferents tècniques teatrals centrades en l’àmbit de la pedagogia, utilitzades per desenvolupar les capacitats d’expressió i comunicació dels joves. La companyia Zool(i)lògic proposa, justament, obres es basen en temes de l’actualitat dirigida a joves i adults. Utilitzant la pedagogia de Jacques LeCoq creen un teatre interactiu: és el públic qui decideix el camí que ha de seguir el personatge principal. Aquest mecanisme permet que, l’espectador reflexioni sobre determinades situacions que se li poden plantejar en algun moment de la vida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.