Dia Internacional de la Dansa • Diumenge 3 de maig

Dia Internacional de la Dansa • Diumenge 3 de maig

 

b438a68b469c31d6e2a1609d1c36634c_L

Espectacle de hip-hop, salsa, flamenc, jazz, claqué i contemporània

Commemoració, per setè any consecutiu, del Dia Internacional de la Dansa al municipi, diumenge 3 de maig (18 h) a la Plaça d’Europa de Platja d’Aro, davant del Palau d’Esports i Congressos, gràcies a la iniciativa de l’Associació Azalea Art i la col·laboració de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro.

Hi participen escoles i grups de danses de les comarques de Girona (Sant Feliu, Palamós, Girona, Banyoles) i una companyia de dansa integrada. Plegats presenten un espectacle variat, amb coreografies de diverses disciplines de ball: flamenc, dansa del ventre, salsa, hip-hop i jazz de competició, claqué o contemporània.

La vetllada proposa un espectacle de màxima qualitat amb un ampli ventall de disciplines, amb la voluntat que el ballarins i professors de diferents escoles i poblacions es coneguin entre sí i que el públic gaudeixi d’un espectacle de qualitat i esforç. L’activitat commemora aquesta jornada internacional, establerta per la UNESCO en record del naixement, un 29 d’abril, del ballarí Jean-Georges Noverre, considerat el pare del ballet modern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.