“La teoria del riure” • Divendres 5 de desembre

“La teoria del riure” • Divendres 5 de desembre

 

7d47e60ff5ebcf6908e43e544312d14c_L

Segona sessió del cicle Nits de Teatre al CAF, amb Claret Papiol

 

Segona sessió del nou cicle Nits de Teatre al CAF (pdf), divendres 5 de desembre (21 h) al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro (amb servei de bar i tapes d’autor), amb la proposta humorística La teoria del riure, a càrrec de Claret Papiol: senyor Paparinassa és un professor excèntric que imparteix una classe magistral sobre la seva particular teoria del riure. L’objectiu? Demostrar quan, com, per què i de què riem o no riem. La dissertació es desenvolupa a través de fórmules matemàtiques i factors filosòfics imprevisibles que juguen amb els conceptes, les paraules i els objectes i que donen a l’acte un sentit lúdic, dislocant i altament còmic. 

El cicle forma part de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, un circuit d’espectacles teatrals de petit format, de diverses tècniques, a càrrecd de companyies locals professionals. Sota la producció de l’Associació Gironina de Teatre (AGT), proposa set espectacles, un cada mes, de novembre de 2014 a maig de 2015, que la mateixa setmana es representen també al Coro de Sarrià de Ter i a la Catequística de Figures (ambla col·laboració del Departament de Cultura i la Diputació de Girona).

La proposta, impulsada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro es completa amb l’humor de Cia. La Minúscula, Top Ten (9 de gener); Cia. Som Teatre, Una tarda normal on els peixos cantaven (6 de febrer), i Cia. Teatre a la lluana i l’avi Pau, Pau I el Conqueridor (6 de març). La poesia i la música també hi tenen el seu espai amb la Cia. Comsona? Música i Lletra (10 d’abril), abans de la cloenda amb Meritxell Yanes i el seu working progress Kilòmetres (8 de maig).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.