Biblionadons • Dissabte 8 de novembre

Biblionadons • Dissabte 8 de novembre

 

4bf14caa10fe139ac24ea05b35b7b8f6_L

Contes a la biblioteca per a infants fins a 3 anys

 

Segona sessió de contes Biblionadons, d’aquesta tardor, dissabte 8 de novembre (11 h) a la Biblioteca Mercè Rodoreda (BMR) de Castell-Platja d’Aro, per a infants fins a 3 anys i les seves famílies, amb la proposta El cargol i l’herba de poniol, a càrrec de Gina Clotet (amb el suport de la Diputació de Girona). Una proposta que s’emmarca en el programa d’activitats de tardor a l’equipament. 

Per als infants hi ha previstes més sessions de contes, tant de Biblionadons (dissabtes 13 de desembre) com de L’Hora del conte –per a nenes i nens a partir de 4 anys- (dilluns 24 de novembre), una projecció audiovisual en forma de planetari (dissabte 22 de novembre), el concurs de felicitacions nadalenques (del 24 de novembre al 13 de desembre) i el taller de Nadal Tió de plastilina (dissabte 29 de novembre).

Per al públic adult, les properes activitats són: nova xerrada del cicle Receptes de salut · La cuina de la felicitat (dijous 13 de novembre), taller de manualitats (dimecres 19 i 26 de novembre). Alhora es continuen desenvolupant diferents cursos formatius (patchwork, conversa en anglès, fotografia creativa, etc.).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.