Parc Urbans de Salut • Dimecres 22 d’octubre

Parc Urbans de Salut • Dimecres 22 d’octubre

 

df90342d8825b394ba03486f203985b1_L

Adreçat a infants a partir de 4 anys a la biblioteca

 

Primera sessió de tardor de L’Hora del Conte, dilluns 20 d’octubre (17.30 h), a la Biblioteca Mercè Rodoreda (BMR) de Castell-Platja d’Aro (amb el suport de la Diputació de Girona), adreçat a infants a partir de 4 anys, amb La filla dels Sr. Bianchi (Els contes per telèfon, de Gianni Rodari), a càrrec de Queralt Casasayas. La propera sessió serà el dilluns 24 de novembre. 

La proposta que s’emmarca en el programa d’activitats de tardor a l’equipament, que per als infants ha programat sessions de contes, tant de Biblionadons -fins a 3 anys- com de L’Hora del conte –a partir de 4 anys- . També per als més petits hi ha cursos d’anglès mitjançant el joc i de stop motion.

Per al públic adult, s’han programat propostes puntuals (projeccions audiovisuals, presentacions de llibres i xerrades) i cursos i tallers diversos: scrapbook, d’història de l’art, manualitats o fotografia creativa. I fins al 31 d’octubre estan obertes les convocatòries del 13è Concurs de Còmic (pdf) i del 3r Premi Jordi Comas de Recerca Local (pdf).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.